Voor diverse officiële documenten heb je een professionele pasfoto nodig. Hierbij kun je denken aan een legitimatiebewijs (ID-kaart), rijbewijs en paspoort. Zo’n pasfoto moet altijd aan bepaalde eisen voldoen, zoals dat hij in kleur moet zijn, de achtergrond wit moet zijn, de foto niet beschadigd mag zijn en je recht naar voren moet kijken. Je mag bijvoorbeeld ook geen bril dragen waardoor men jouw ogen niet goed kan zien. Een professionele foto moet zoals je merkt, aan veel eisen voldoen. Je kunt daarom op verschillende locaties pasfoto’s laten maken. Zo ook bij pasfoto’s Waalwijk.

Inkstation Waalwijk

Als je pasfoto’s Waalwijk wil laten maken, kun je hiervoor Inkstation Waalwijk bezoeken. Zij zijn op maandag geopend van 13:00 tot 17:30, op dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:30 en op zaterdag van 10:00 tot 16:30. Je vindt Inkstation Waalwijk op het Sint Jansplein. Naast dat je hier terecht kunt voor het laten maken van professionele pasfoto’s, kun je hier ook terecht voor printers, cartridges, toners en alle bijbehorende accessoires.

Wanneer je pasfoto’s laat maken door Inkstation, zal je vier foto’s ontvangen. Zo heb je altijd extra foto’s achter de hand, mocht er iets mee gebeuren. Bovendien zou je dan ook meerdere officiële documenten kunnen laten maken met dezelfde foto. Zo is het overal hetzelfde en dat is net zo makkelijk.