Ben je geïnteresseerd in clouddiensten? Bestand zijn tegen cybercriminaliteit vormt een groeiende uitdaging. Met de cloud krijg je meer controle over alle data en wordt de kans gereduceerd dat jouw organisatie slachtoffer wordt van cybercriminaliteit. Gebruik van de cloud helpt om beveiligingsvraagstukken beter te begrijpen en passende maatregelen te nemen.

IT-afdelingen zijn veel tijd kwijt aan onderhoud, updates, beveiliging en beheer van lokale IT-omgevingen. Dankzij de cloud kunnen IT-afdelingen dit uitbesteden. Hierdoor kunnen jij en jouw medewerkers zich weer volledig focussen op het creëren en toevoegen van waarde aan jullie organisatie. Het is daarom verstandig dat je altijd in zee gaat met een bedrijf zoals Sirrus.

Daarom kies je voor Sirrus

Bij Sirrus hebben we al 20 jaar Microsoft ervaring. Wij zijn onder andere Microsoft Gold Cloud Platform Partner voor ons dienstenpakket aan Managed Cloud Services en wij werken bij cloudmigraties dan ook exclusief en uitsluitend met Microsoft producten.

Door ons partnership zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en toepassingen en bieden naast Microsoft 365, Office 365 en Azure, zowel publieke als hybride cloudoplossingen aan.