Er zijn veel mensen die twijfelen of Windows 10 Home wel de moeite waard is. In dit artikel probeer ik duidelijk te maken waarom het toch verstandig is om over te stappen en welke voordelen dit biedt.

Want het is je waarschijnlijk al opgevallen dat versie 9 van Windows abrupt door Microsoft overgeslagen is. De reden hiervoor is dat Microsoft met Windows 10 een nieuwe weg in wil slaan.

Daarmee zal er niet meer echt een nieuwe versie van Windows verschijnen. Niet in de zin dat Windows wederom anders uit zal gaan zien met vele nieuwe functionaliteiten, waar je dan weer opnieuw aan moet wennen.

Daarnaast koop je Windows niet meer langer, maar ontvang je het besturingssysteem. Windows ontvangt automatisch nieuwe updates, zolang het apparaat waarop Windows staat in gebruik blijft.

Voordelen van Windows 10

  • Je nooit meer randapparaten hoeft weg te doen, omdat deze niet langer meer door Windows ondersteund worden.
  • Het je nooit meer zal overkomen dat jouw favoriete programma’s niet langer kunt gebruiken, omdat een nieuwe versie van Windows de software niet ondersteunt.
  • De aankoop van een nieuwe pc of laptop nooit meer uit hoeft te stellen omdat er een nieuwe versie van Windows aankomt.
  • De aankoop van nieuwe randapparaten niet meer uit hoeft te stellen, omdat er een nieuwe versie van Windows op komst is.
  • Overstappen naar een nieuwe computer makkelijker is, omdat je niet aan een nieuw besturingssysteem hoeft te wennen.